Betonboringen; diamantboringen; boorwerk; boorbedrijf;

Zaagwerk voor alle betonvloeren

Het zagen van vloeren is precisiewerk. De werknemers van Bebotec beheersen deze nauwkeurigheid. Voor het zagen van betonvloeren gebruiken we diverse zaagmachines.

Bel ons 0497-516084

 

 

Vloerzaagtechniek

Gebouwen
Elke betonsoort, zelfs met wapening, is door ons te bewerken. Bebotec beschikt over een moderne vloerenzaagmachine met milieufilter, waardoor deze machine zowel buiten als binnen ingezet kan worden. Zo maken we in onder meer bedrijfshallen, kantoren en scholen vele meters in korte tijd. Het zagen van cementdek- en betonvloeren is een specialiteit die door ons met de grootste nauwkeurigheid wordt uitgevoerd. 

Wegenbouw
Een andere specialiteit van Bebotec is het zagen van asfalt- en betonwegen. Met een geavanceerd zelfrijdende zaagmachine maken we het asfalt of wegdek weer keurig recht en kunnen we door- of inzagen tot elke gewenste diepte. We passen de machine ook toe voor onder meer dilatatievoegen en wegdekverwijdering.

Particuliere markt
Bebotec werkt daarnaast in de particuliere markt. Onze deskundigheid en netheid tijdens onze werkzaamheden in bestaande (bewoonde) woningen wordt zeer gewaardeerd. Kleinere opdrachten, waaronder het boren van gaten t.b.v. ventilatie en rookgasafvoer alsmede grotere opdrachten waaronder het zagen van trapgaten wordt met uiterste zorgvuldigheid door ons uitgevoerd.

Betonboringen; diamantboringen; boorwerk; boorbedrijf;