betonboren; freeswerk; zaagwerk;

De basis voor elke bouwopdracht

Gaten laten boren voor het perfect plaatsen van bijvoorbeeld sanitaire voorzieningen, ventilaties of afvoersystemen? Bebotec betonboor- en zaagtechniek zorgt ervoor dat de aannemer of installateur direct aan het werk kan. 

Betonboringen

Bebotec zorgt ervoor dat de opdracht in overleg met u op tijd af is. Uiteraard leveren we niet in op kwaliteit en laten we alles schoon en netjes achter. Nieuwbouw, renovatie of particulier? Voor al het boorwerk belt u Bebotec: 0497-516084.
 

Veilig en stofarm

Bebotec werkt met de beste en modernste apparatuur. We voeren de activiteiten voornamelijk met diamantboren uit, maar we hebben meer machines in huis voor het boren in hard gesteente. Voor diamantboringen maken we ronde gaten met een diameter vanaf 8 tot 1200 millimeter. We voeren dagelijks boringen uit in (natuur)steen, graniet, (gewapend) beton, gips, marmer, asfalt en ander gesteente. Omhoog boren, omgekeerd boren, in een hoek boren: dankzij de toepassing van onze speciale boorsystemen vormt geen enkel oppervlak een probleem.

Met water wordt stofoverlast in beton of baksteen tot een minimum beperkt. Door directe afzuiging van het gebruikte water, voorkomen we wateroverlast.

betonboren; freeswerk; zaagwerk;

Chemische ankersystemen

Bebotec heeft ruime ervaring in het volledig leveren en plaatsen van chemische ankersystemen in diverse maten. Zo leveren we chemische ankers vanaf M8 tot en met M30.

Specialistische hulp nodig bij allerlei boor- en bevestigingswerkzaamheden?

Bel Bebotec, tel: 0497-516084

betonboren; freeswerk; zaagwerk;